maanantaina, marraskuuta 13, 2017

Puuhailuja

 Hei vaan
Nyt tulee sekalasia kuvia!
Tässä ensimmäisessä tyttäreni Sari ja minä..käytiin pienellä vene ajelulla ennen kuin nostettiin vene talviteloille--oli kylmää kyytiä..
 Jonnekkin menossa kai kun ollaan noin pukeuduttu :)
 Pipo kauluri lapas setti
 Ihmellinen halo-ilmiö Kuopiossa josta mieheni sai napattua kuvan puhelimen kamerallaan..kaunis ja ihmeellinen.. Opettelin krotiilivirkkausta ja sai aikaiseksi tuollaiset rannekkeet..aika kivat
 Värittelyä Prismacoloreilla ja tusseilla
 Toinen piposetti vihreällä ja tämä olisi valmis kun vaan saisin sen kuvattua päivänvalossa ja kai omassa päässni..vaikka ei pipo minua puekkaan
 Tällainen auto vaihettiin ..Volvohan se on ja ns katumaasturi..  kun hänelle kuume tulee..ei siinä auta mikään. ja mikäs siinä jos siitä tulee onnelliseksi..
                                       


-ystäväni Liisa Kokkolasta lähetti minulle söpöset sukat..ihanaa kun on sellaisia ystäviä jotka haluaa ilahduttaa toista..parasta..
 Niksu pikkuinen laadun valvojana. ja taitaa hän hyväksyäkkin..

Nyt pitäisi vielä kasata noista kuvista kortit ja värittää paljon paljon lisääkin
Heippa taas ja olkaa kiltisti..muistakaa ne tonttuset..

6 kommenttia:

 1. Onkos rouva Anelma menossa Tampereen messuille?
  Meilläkin oli tuommonen Volvo joku vuosi sitten vaihdettiin pois jo viisi vuotta sitten. Mersu on nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tänä vuonne menossa Tampereelle,on muuta menoa justiin silloin! Vähän harmi kyllä,kivaahan siellä aina on ollut

   Poista
 2. Vierailin ensi kertaa blogissasi. Ihan näin ystävällisen vinkkinä; olisi mukavampi lukea, jos kirjoittaisit täysiä lauseita ja vähentäisi kolmen pisteen käyttöä(...). Joskus se on hyvä tehokeino, mutta liikaa käytettynä latistaa kaiken. Kauniita kuvia, kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vierailusta Anonyymi,ihan hyvä huomio ! Ja saanko minäkin toiveeni esittää? Olisi mukava tietää kommentoijan nimi ?
   Ei toki ole pakollinen mutta kiva...

   Poista
 3. Eipä oo paljoa tullut kommentoitua niin en tajunnut vaihtaa nimimerkkiä. Kyllähän täällä näkyy muitakin Anonyymejä �� Huomasin että loukkaannuit kommentistani. En tarkoittanut sitä niin. Toki jokainen saa kirjoittaa miten haluaa. Nämä asiat ovat mielipiteitä ja toki nojaan hieman kieliopillisiin asioihinkin. Yleisesti meidän kirjoituksellinen antimme on heikentynyt. Mutta jatka omallatyylilläsi, sillä mikä sinulle on se oikea �� terkuin Ninni

  VastaaPoista
 4. Hei Ninni! en minä loukkaantunut ollenkaan ja saisihan ne muutkin sanoa nimensä mutta siitä taitaa olla vaivaa,en tiedä ? Kiitos kuitenkin kun kommentoit,aika hiljaista täällä blogissani on. Luulen että olin liian kauan pois kuvioista!

  VastaaPoista

Kiitän ihanista kommenteistanne!!