perjantaina, huhtikuuta 04, 2014

Ansukat edelleen

Aurinkoista perjantaita! 
Empä ole paljoakaan aurigosta nauttinut tämän kevään aikana -mutta näistä sukista senkin edestä-näitä on todella hauskaa ja iloista suunnitella ja kyllähän se taitaa tuotoksistakin näkyä--iloa nämä pursuavat ja toivottavasti myös saajilleen antavat-hieman kevyemmän ja iloisemman polun kulkea !
Alin kuva on tänään alottamastani sukasta joka etenee just noin -ilman mallia -väri väriltä ja kuvio kuviolta-tilaajan parin väritoiveen pohjalta ja tässä sukassa ne värit oli hillittyä-turkoosia -beessiä-ja tietysti laitan sinne joukkoon omia -ettei tule liian tavanomaista--
-ja nyt postilaatikolle ja sitten puikkoihin jälleen-

8 kommenttia:

 1. Nämä sinun sukkasi ovat aivan super ihania.

  VastaaPoista
 2. Breathtaking!!! I love them
  Do you have a basic knitting recipe for them please???
  Loooove

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Claudia -lämpimät kiitokset ! Ihan perusvillasukan malli ja siihen vaan oman mieltymyksensä mukaan väriä ja pientä kuvioo--

   Poista
 3. Upeita! Siis ihan todellakin uskomattoman upeita sukkia olet tehnyt <3

  VastaaPoista
 4. Hello sweetie...
  You made me cat on my first pair of socks last night. Just starting out with some multicolored yarn :-) scared about Kitchener stitch :-)
  I open one day I can sty to master something as beautiful as your socks!
  You you tell me how many stitches you cast on?
  My pattern says for fingering yarn 64 stitches on a us 1 needle but that's for snug fitting socks. Would you suggest to use the same number of stitches and just go a needle up??
  Thanks
  Happy easter

  VastaaPoista

Kiitän ihanista kommenteistanne!!