lauantaina, kesäkuuta 06, 2009

Herkuttelua

Oman maan satoa!
Raparperi taitaa olla nyt parhaimmillaan!
Tein piirakan Karjalan kurtturuusun ohjeella ja oli todella hyvää!
Raparperikiisseliä jonka päälle laitetaan kermajäätelostä pallo,hyvää!
Pitäisi varmaan tehdä tuosta raprperistä hilloa,sitä on aika paljon!

6 kommenttia:

  1. Kiva kun otit piirakkaohjeen, etkä pettynyt lopputulokseen. Sinun sivuillasi on paljon kauniita kortteja, mistä sinä olet nuo orava leimasimet hankkinut.

    VastaaPoista
  2. Voi, ei tälläsiä kuvia...nälkä tulee!!! ;)

    VastaaPoista
  3. Nam, nyt munkin rupes tekemään mieli raparperikiisseliä ja todellakin Valion vaniljakermajäätelöpallo kyytipojaksi, niin jo olis hyvää :) Pikku vinkki, vaikka varmasti sen jo tiedätkin; Nyt kun raparperi on parhaimmillaan, niin pese, paloittele pieniksi n. 2 cm paloiksi, lado pakasterasiaan pienen sokerimäärän kanssa, niin niistä on helppo sitten myöhemmin keitellä kiisselit, leipoa piirakat ja vaikka mehuksi keittää.

    VastaaPoista
  4. Kiitos. Pitääkin maanantaina kysellä. Olen tässä lähdössä yöksi töihin.

    VastaaPoista
  5. Hieno piirakka nam, ihan vesi kielelle tulee, muutama raparperi meilläkin on jospa niistä jotain tekisi, viime vuonna tein hilloa.

    VastaaPoista
  6. Raparperikiisseliä on melkein pakko tehdä ainakin kerran kesässä. Hilloa kannattaa myös keittää, näillä nykyisillä hillosokereilla tehtynä säilyykin hyvin. Talvella sitten on lettujen tai pannukakun kanssa hyvää, nam.

    VastaaPoista

Kiitän ihanista kommenteistanne!!