maanantaina, huhtikuuta 13, 2009

Toinen typykkä!! -242/2009-

Pilkiltä tultu ja ahvenia paljon ja yksi hauki on saaliina!
Minä sain 4 ahventa!:D
Eiliset kalat otti naapuri ja aikoi tehdä kalakukon ja tämän päiväiset otettiin me ja tehdään sellainen patakukko!Kaloja,sianlihaa,perunaa,sipulia ja pippuria ja haudutetaan kauan uunissa!!
Kortinkin sain tehtyä lämmitellessäni,sillä kylmä siellä tulee,vaikka onkin paljon päällä! Tässä mestari-pilkkijä työssään,naapurini,en ymmärrä mitä hän tekee,mutta kalaa tulee aina!Lunta on vielä ja sulaakin on virtapaikoissa,mutta nämä naapurit ovat ikänsä kulkeneet jäällä ja metsällä ja luotan heihin täysin!

5 kommenttia:

 1. Onnittelut kalansaaliista, kohtahan sä oot PRO, joten voit osallistua sielläpäin usein järjestettäviin pilkkikisoihinkin. Voi olisimpa siellä itsekin, voitasi osallistua vaikka yhdessä. Mä kun rakastan kaikenlaista kalastamista:) No, muutama viikko, niin pääsen ainakin mato-ongelle ahvenia narraamaan:) Ai niin, tässä kun innostuin kalajutuista, niin meinäs kortti jäädä kokonaan kommentoimatta; On nimittäin varsin ihastuttava ja täyteläinen kkonaisuus!

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti!
  Ihan syjämmestä otti tuo kuva, jossa ollaan kalassa sulan äärellä. MINÄ EN IKINÄ MENISI TUOSSA KUNNOSSA OLEVALLE JÄÄLLE!!!

  VastaaPoista
 3. onnea ahvenista, hih. ja wau mikä kortti, paljon ihania ideoita ja täydellinen kokonaisuus :D

  VastaaPoista
 4. Ihme, että pilkkireissun jälkeen kohmeisilla käsillä noin hienon kortin olet saanut tehtyä!
  Kiitos muuten vinkistä, meillä patakukko tehdään muuten samalla lailla, mutta perunaa ei ole koskaan sinne uuniin laitettu, mausteeksi vain lisäksi tilliä ja perunat sitten keitetty ruoan pohjaksi. Hyvää varmaan tulee noinkin?

  VastaaPoista
 5. Ihana kortti! Kivoja nuo kukasta lähtevät vihreät kiekuranauhat. Mistä olet löytänyt tuollaista nauhaa? Onko sille joku nimikin olemassa? :) Tiedustelee Hipsu.

  VastaaPoista

Kiitän ihanista kommenteistanne!!