keskiviikkona, huhtikuuta 29, 2009

Lisää vintagea

Kävin sauvakävely-lenkillä ja huomasin että lunta on vielä metsissä ja varjopaikoissa,ei lähde ennen vappua kaikki pois!
Mansikkamaa on sulanut lumen alta ja jokaisen taimen on myyrä syönyt,saa nähdä onko juuretkin,jos,niin kaikki pitää uusia!
Harmi,kolmas vuosi vasta menossa noilla taimilla!
Mutta kyllä se kannattaa ,mansikat ja itsetehty hillo ja mehu ovat niin hyviä!
Nyt pitää aloittaa ruuan laitto,nälkäinen on tulossa kotiin!

5 kommenttia:

 1. moikkaMoi,
  Ihania kortteja olet tehnyt noista vintage tyylisistä!
  Itse en ole kokeillut, vielä...
  Tuo kissa kortti äidille on kyllä maan mainio!

  VastaaPoista
 2. Voi täällähän on taas monta uutta ja ihanaa korttia!! Tämä leidi on kyllä kaunis.
  Meillä ei niinkään myyrät ole tuhojaan päässeet tekemään, mutta rusakot!! Voi jestas kun kaikki norjanangervot ja keijuangervot on ihan syöty. Ja kaikki omenapuiden alaoksat on syöty myös, vaikka verkot oli ympärillä. Papanat ovat vaan muistona vierailuista.

  VastaaPoista
 3. Niinpä-niin. Me pikkuneidin kanssa saksimme tänään ruusupensaista kuivia oksia pois. Oli kanssa pupujussi tai myyrä, kumpi lie, järsinyt hampaanjälkiä täyteen. Ja kaikki jyrsityt oksat olivat kuolleet. Että semmoinen jyrsijävuosi. Tuulihaukkoja on kyllä tässä näkynyt ja pöllöjäkin kuulunut, joten jospa ne vähän verottaisivat tuota jyrsijäkantaa... (Ja meidän koira kans, tekee parhaansa, minkä lenkillä ehtii ja pihassa narun päässä - ja joskus vapaana - pystyy.)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia taas ja niin herkullinen kortti, meiltä myös hävinneet viimekesänä istutetut mansikat:-( Hauskaa vappua,-))m

  VastaaPoista

Kiitän ihanista kommenteistanne!!