perjantaina, huhtikuuta 03, 2009

Joulupukki kävi!!?

Voi olla ,että jonkun mielestä on tyhmää laittaa ostoksiaan tänne näkyviin,mutta olen niin onnellinen näistä!
Monellahan nämä jo ovatkin,mutta ei varmaankaan kaikilla !
Minullakin nyt ,ihailkaa!!:)
Minä menen silittelemään aarteitani!
Unohdin mainita mistä tilasin nämä tarvikkeet,elikkä ylempi on Paperinauhasta ja alempi Heinikasta!
Kokeilin noita boordileikkureita ja ihan hyvin toimii ja tuli siistiä jälkeä!

19 kommenttia:

 1. Ihanaa! Minullakin on nuo boordileikkurit! Kun vielä pääsen kokeilemaan niitä joskus. Odotan näkeväni miten käytät hyödyksesi tätä kaikkea!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa sivua sulla on!!laitan se suosikkeihin!!

  VastaaPoista
 3. Ei minusta tyhmää lainkaan, kyllä askartelija ainakin ymmärtää miten ihanaa on saada uusia tarvikkeita! Ja sitten hypistellä ja ihastella kaikkea sitä kauneutta! Minäkin ajattelin tilata joulupukin keskelle kevättä ;)....taas...

  VastaaPoista
 4. Ihania ostoksia olet tehnyt!

  Eikä ole ollenkaan tyhmää laittaa niitä esille,
  Minä ainakin kun joskus katselen toisten ostoksia, niin huomaan että niissä on jotakin sellaista mistä olen itsekkin haaveillut ja usein toisten ostokset innostaa menemään nettikauppoja selaamaan.
  Minäkin esittelen aika lailla ostokseni blogissa, sieltä on sitten dementian vallitessa hyvä tarkastaa että milloinkas ostinkaan tuon ja tuon jutun.

  Ja kun näkee toisen ostoksissa jotain, mitä itsekkin miettii ostavansa niin voi kysellä käyttökokemuksia. ja tässä minulla ainakin toimii se näkömuisti, muistan usein että jollakin oli ostoksissa kuva siitä ja siitä, jos se on vaan kirjoitettu niin ei minulla ainakaan jää se niin hyvin mieleen.

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Nonni, pitkät pätkät kirjoitin ja unohdin mainita nuista tekstileimasimista.. Innolla odotan näkeväni niitä sinun korteissa.
  Jospa itsekkin saisin ne joskus ostettua..

  VastaaPoista
 6. Snif,mun paketti Scrapbookdepotilta ei tullut tänäänkään...ihan kiva silti seurata mitä muut tilanneet/saaneet:)
  Onko sulla ennenstään paljon kokemusta nimenomaan Fiskarsin leikkureista?
  Olen arastellut niitä itse ostaa,kun aikanaan työpaikalla heitettiin roskiin toimimattomia Fiskarsin kulmalävistimiä:(

  VastaaPoista
 7. ihania ostoksi olet tehnyt! Minusta ainakin on kiva katsella mitä muut ostelee!! =)

  VastaaPoista
 8. Hyviä ostoksia! Boordileikkureiden käytöstä en ole huomannut yhtään kommenttia blogeissa, olis kiva tietää tekevätkö siistiä jälkeä.
  Minulla on yksi lähetys postissa odottamassa ja toista lähetystäni pakkaillaan parhaillaan, luulisin ainaski;D Eli en ole kateellinen, koska mullekin on tulossa kaikkea kivaa... ;)

  VastaaPoista
 9. Minulla on yksi Fiskarsin boordileikkuri ja ihan hyvää jälkeä se tekee ja toimii hyvin,jos ei vaan liian paksua leikkaa! Jos jumittuu,voi psri tippaa oljyä laittaa ja putsata hyvin,auttaa!!

  VastaaPoista
 10. Millaisella leikkurilla leikkaat noita kukkien vihreitä lehtiä? ... niin ja onnea uusille välineille.... Kyllä harrastus kunnon välineet vaatii ja onhan hyvä nähdä, mitä välineitä yleensä ihmisillä on - ainakin vasta-alkajana koen hyötyväni siitä, ostoksia esitellään sivuilla....;D

  VastaaPoista
 11. Marke,tuossa sivussa tunnisteet osiossa on Ostoksia ,sieltä,kun kelaat alaspäin,näet ne leikkurit!

  VastaaPoista
 12. Ihania ostoksia :) Vaikka olenkin melkoinen tavaranhamstraaja niin näistä ihanuuksistakaan en nyt vielä ihan kaikkia ole sentään itselle onnistunut hankkimaan... vielä! :D

  En ole vielä ehtinyt enempää testailemaan kun päivä kuluu vielä pari tuntia ihan työn merkeissä.... viikonlopun mittaan sitten enempi! :) Kyselemäsi leimasin on norjalaisen stempelgleden leimasin (sama joka valmistaa sen grunge-setinkin jossa retro-kukka lävistäjille leimasimet) ja Paperinauhan Heliltä voisit tietysti kysellä että oisko sitäkin tulossa myyntiin kun muita settejä siellä jo onkin :) Ja nimi on tosiaan Maribel :) Askartelurikasta viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 13. MoikkaMoi,
  Mitenkä niin tyhmää näyttää ostoksiaan!?
  Ei todellakaan ole!!!
  Mistä olet osotokset ostanut?
  Ihastelin noita boordi leikkureita...
  Itsekkin tilasin nuo teksti leimasimet, vaikuttavat aivan ihanilta!

  VastaaPoista
 14. Kyllä olet taas kiltti ollut, kun joulupukki on noin ihanilla lahjoilla muistanut. Vaikka ei vielä joulukaan ole.

  VastaaPoista
 15. Ei munkaan mielestä ole mitenkään tyhmää ostoksiaan blogissaan esitellä. Mä olen aina itsekin tosi innoissani, kun joku tilattu paketti saapuu ja lähes aina niistä postauksen teen, lähinnä itselleni, on sitten myöhemmin kiva muistella mitä mistäkin on tullut ostettua. Toki onhan niinkin, että voi sitten toisten kanssa blogeissa nähdyistä tuotteista mielipiteitä ja käyttökokemuksia vaihdella:) Ei muuta kun taas uusia ostospostauksia tänne meille ihailtavaksi:)

  VastaaPoista
 16. Yhdyn aiemmin mainittuihin kommentteihin, eli minusta kiva kans seurata mitä mistäkin kukakin tilannut.. Samoin ite olen niin ihastunut aina uutuuksiini etten malta olla esittelemättä ;)
  Monesti on myös käynyt niin että olen kaipaillut esim jotain suosittua tuotetta ja monessa paikassa tuote loppu. Sit huomannu jossain blogissa et on saanut ostettuu sieltä ja sieltä niin ite suuna päänä perässä :D

  VastaaPoista
 17. Hirmu ihania tekstejä. Mä kans havitellut uusia tekstileimoja, mutta en vaan oo saanu aikaiseksi niitä katsella. Tai jos löytää jotain niin kaikki on jo menny kun minä rupeisin shoppailee...

  VastaaPoista
 18. Ihana läjä ostoksia..itte eniten käyttänyt justiin tuota fiskarsin kukkajuttua,nyt ostin Taavalta tuon uudentyylisen boordikulmareijittäjän,en ole vielä kerennyt kokeilla.Simpeleen matka pikkasen kävi selälle.Heinikasta kanssa tilasin tuon tekstileimasimen.yhtä vasta kokeilin en saanut sillä oikeen hyvää jälkeä..missäköhän vika..

  VastaaPoista
 19. Ilman muuta esitelkää blogeissa ostoksianne...Näkee mitä kaikkea ihania juttuja onkaan taas ihmiset tilailleet ja ulkomailta huonolla menestyksellä tilanneen saan ehkä rohkeutta taas yrittää uudelleen ;D

  VastaaPoista

Kiitän ihanista kommenteistanne!!