maanantaina, helmikuuta 09, 2009

3d-kortti vaihteeksi -93/2009-


Ei nämä 3d-kortit enää oikein tunnu omilta,mutta varastoa on vielä paljon ja pitäisi nekin tehdä pois,ja ihmiset tykkää niistä! Tässä tällainen miehille suunnattu kortti!

Tälläinen kuutamo seurasi meitä koko ajan kun tultiin pieneltä reissulta kotiin! Tässä näyttää pieneltä ja kalpealta,oikeasti oli iso ja punertava,en vaan oikein osaa käyttää kameraa!

5 kommenttia:

 1. MoikkaMoi,
  Sama täällä että noita 3D kortteja pitäisi tehdä varastosta mutta eipä oikein iske!!!
  Omistan kolme erillaista 3Dkirjasta joissa en erillaisi kuvia, toread ja flower fairies kuvia ja kukkia... olen käyttänyt niistä melkein paperit ja osittain kuvia...
  Minun Jehkottaren haasteeseen piti tulla ja tulikin cd levy mutta se ei miellyttänyt silmääni niin laitoin paperin päälle...

  HIENOSTI TOTEUTETTU KORTTI CD LEVYN KANSSA!

  VastaaPoista
 2. En ole edes kokeillut 3D kortteja, en usko, että niin tarkka homma minulle sopisi.
  Upea oli tuo kuu, viiden jälkeen espanjantunnille ajaessani sitä ihailin ja harmittelin, ettei ollut kameraa mukana.

  VastaaPoista
 3. Haa, onkohan tänään 3-D päivä! Miekään en oikein enää saa noita 3-D kortteja aikaiseksi, vaan tänäänpä tein! On muuten upea auto ja sopii niin hyvin CD-levyn kanssa. Sulta näyttää kyllä sujuvan mikä vaan !

  VastaaPoista
 4. Harmittaa, kun ei ollut kameraa reissussa mukana, jotta olisin myös saanut kuun vangittua!

  VastaaPoista
 5. Eksyin tänne vahingossa. Hyvä niin. Upeita kortteja olet tehnyt. Tykkään varsinkin Sarah Key jutuista. Ne oli silloin lapsuudessa in. Verhot ovat vieläkin tuolla kaapissa :)

  VastaaPoista

Kiitän ihanista kommenteistanne!!