torstaina, tammikuuta 29, 2009

Terveisiä ladulta!

Meillä oli ihanaa,eikä kaaduttu kertaakaan! Hiki tuli ja kunto kohosi!:)) Minulla oli punanen puku ,ettei kukaan ammu hirvenä tai jäniksenä,nythän on jäniksen metsästyskausi meneillään!

7 kommenttia:

 1. Hyvän näköinen keli näyttää olleen.
  tuo alimmainen kuva voisi ihan yhtä hyvin olla meidän mökkijärven rannasta :D

  VastaaPoista
 2. Järvellä pysyin minäkin kohtalaisesti pystyssä, mutta en tullut ajatelleeksi, että on metsästysaika! Terkkuja mustarastaalta!

  VastaaPoista
 3. Houkuttelevan näköinen latu. Harmi, että täälläpäin on niin vähän lunta. Järvellä olen itsekin hiihtänyt. Siellä on lunta sen verran, että juuri ja juuri voi hiihtää.....eikä tarvii olla latua.

  VastaaPoista
 4. Tosi reipasta, taas tulee hyviä idiksiä, kun sait raitista ilmaa, toivottavasti keliä riittää vielä viikonlopuksi, että pääsen itsekin järven jäälle hiihtelemään;-))m

  VastaaPoista
 5. Tietenkin punaista täytyy olla päällä ettei ammuta, itsellänikin on punainen takki. Hienot ovat olleet hiihtoladut teillä.

  VastaaPoista
 6. Noin tasaisella voisin minäkin juuri ja juuri pysyä pystyssä. Pitäis varmaan hommata sukset vielä vanhalla iällä.

  VastaaPoista
 7. Mielettömän ihanat maisemat teillä =) Ite oottelen että päästään mökille pohjoiseen hiihtolomalla.. Yritän päästä rinteeseen tällä kertaa; hiihtämään mua ei saa millään, on jäänyt "traumoja" siitä hommasta nuoruudessa =DD

  VastaaPoista

Kiitän ihanista kommenteistanne!!